Loading...

Nagykőrösi magánház

Kerámiaburkolatok, díszek
Kerámiaburkolatok, díszek
Kerámia ablakdísz
Kerámia ablakdísz
Oszlopburkolat
Oszlopburkolat
Oszlopburkolat
Oszlopburkolat
Oszlop és ajtódíszek kerámiából
Oszlop és ajtódíszek kerámiából
Kerámia utcafelirat
Kerámia utcafelirat

  Az új építésű, szigetelt homlokzatú családi ház épületdíszítő kerámiával történő dekorálására, komplett tervezés és kivitelezés kértek fel bennünket. A képeken látható ablak alatti és fölötti, valamint oszlopburkolat lett a kiválasztott a látványtervek közül. Az elfogadott terv, és az azt követő megbeszélés során kiegészítve a ház színeivel, a világos bézs és bordó szín kombinációjával került mázazásra. A térben pozitív és negatív geometriai formák keretezik, díszítik az ablakok és az ajtó vonalait, míg az oszlopburkolat statikus, de egyben játékos vonalaival egészíti ki az udvar több pontjáról látható terasz oszlopot.

A felszerelést létráról, kész, hőszigetelt épületen végeztük rejtett dűbelezéssel és fagyálló ragasztással.
Mivel az ablakok feletti kerámiadísz egy vonalba esett a redőnydobozokkal, külön technikai bravúrt igényelt felhelyezése és rögzítése, melyet dűbelezés nélkül kellett megoldani.

Berillkerámia logó
 

Igazán nagyszerű olyan díszítőelemeket alkotni, mely illik a ház karakteréhez, stílusához, amelyre a tulajdonosok minden pillanatban büszkék lehetnek, ezáltal számukra is egy önkifejezési eszközzé válhat és az arra járóknak is emlékezetes vizuális élményt nyújt.

Elérhetőségeink

Székhely, telephely:
2750 Nagykőrös,
Szolnoki út 91.

Írjon nekünk: e-mail
Telefon: +36-53/350-681
Mobil: +36-30/9928274
Mobil: +36-30/2896187

Térkép →

Közösségünk